Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Wij zijn de kleurspecialisten

Kleurspecialisten

Wij zijn de kleurspecialisten

Color by Matrix

Wij kleuren uw haar met SOCOLOR.beauty of Color SYNC van Matrix.

SOCOLOR.beauty is een permanente crème haarkleuring met geavanceerde, diep-verzorgende Cera-Oil Conditioning Complex. Het versterkt de structuur van het haar en maakt de oppervlakte weer glad voor een lang houdende en rijke kleur met veel glans, tot wel 20 wassingen!

Uw voordeel:

• Een rijke, stralende kleur
• 100%  grijsdekking
• Voorspelbare resultaten
• Non-stop verzorging

Color SYNC is een schitterende toon-op-toon kleuring zonder ammonia die alles kan. Color SYNC bevat  Cera-Oil Priming Complex die het haar helpen te versterken, de poreusheid in balans houdt en de conditie van het haar verbeterd.

Uw voordeel:

• Haarkleur met verzorging
• Zonder ammoniak
• Maakt de schubbenlaag glad
• Een gelijkmatige kleur en stralende glans

Kleuren is voor ons maatwerk. Graag adviseren we u wat met uw haar mogelijk (en soms helaas ook onmogelijk) is. We kunnen dan ook aangeven wat de kosten van uw kleurbehandeling zullen zijn.