We mogen weer open!! Dat wordt natuurlijk wel weer lekker druk en we willen dat zo goed en eerlijk als mogelijk plannen.
Alle klanten die al een afspraak hadden staan hebben we op een bellijst gezet.
Deze klanten (er vanuit gaande dat de juiste gegevens in ons systeem staan) gaan we bellen om in overleg een afspraak te plannen.
Twijfelt u op u op deze lijst staat stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer(!) naar
delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl
Ook deze klanten zullen we bellen.
We streven er naar voor vrijdag iedereen gebeld te hebben.
Vrijdag en zaterdag aanstaande zijn we in ieder geval tussen 10.00 en 12.00 in de salon aanwezig om bellers verder in te plannen.
Overigens wordt vanaf donderdagavond ook de mogelijkheid om uw afspraak online te plannen weer aangezet.
U kunt dan zelf weer kijken wanneer het u uitkomt uw afspraak te maken.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Vakkundige kapper

vakkundig

Kapsalon De Hoofdzaak is uw vakkundige kapper. We beschikken over uitgebreide haarkennis, hebben de juiste diploma’s en adviseren u graag over haarmodellen en de verschillende verzorgingsproducten.

Uitgebreide kennis en ervaring in het kappersvak

Wij verstaan ons vak en wij denken bij alles mee over hoe wij u er nog stralender uit kunnen laten zien, ook tussen uw bezoeken door. Door voortdurend bezig te zijn met trainingen, trends, nieuwe technieken en - werkwijzen kunt u ervan op aan dat u professioneel geholpen wordt. Wij werken met kleuren die lang houdbaar én perfect dekkend zijn en met verzorgings- en stylingproducten voor ieder type haar. De producten waar wij mee werken zijn zorgvuldig geselecteerd en bij voorkeur duurzaam geproduceerd en verpakt.

 

Persoonlijk Servicegericht Altijd in Actie