Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Servicegerichte kapper

servicgericht

De Hoofdzaak is uw servicegerichte kapper. We staan graag voor u klaar of maken een afspraak zodat u wanneer het u uitkomt direct aan de beurt bent.

Service in de kapsalon

Een goede service vinden wij erg belangrijk. Bent u geknipt? Maak dan zonder aarzeling gebruik van onze ‘nek en pony service’. Komt u binnen twee weken nog even langs dan werken wij dat gratis nog even bij. Kocht u een product dat achteraf toch niet het gewenste resultaat gaf? Dan wisselen wij het kosteloos voor u om, of als u dat wilt krijgt u uw geld terug. Is er op een ander vlak onverhoopt iets niet goed gegaan, geen probleem, wij lossen het kosteloos voor u op, zonder discussies. Dat wij al onze klanten een heerlijk kopje koffie of thee aanbieden spreekt voor zich.

 

Persoonlijk vakkundig Altijd in Actie