Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Persoonlijke kapper

persoonlijk

Kapsalon De Hoofdzaak is uw persoonlijke kapper. We informeren naar uw wensen, denken met u mee over de haarmodellen en gaan ook graag het persoonlijk gesprek met u aan.

Persoonlijke service

Wij luisteren goed naar onze klanten en geven u desgevraagd een persoonlijk advies. Daarbij kijken we naar wat u écht past en houden hierbij rekening met de vorm van uw gezicht en de tint van uw huid. We nemen de tijd voor uw persoonlijke  behandeling! U kunt zelf kiezen of u door uw favoriete kapster geholpen wilt worden, een afspraak is snel gemaakt!

 

Vakkundig Servicegericht Altijd in Actie