Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Acties bij de kapper

altijd in actie

Kapsalon De Hoofdzaak is altijd in actie! Wij zorgen er met kortingen en aanbiedingen voor dat u goedkoop naar de kapper kunt. Bekijk onze acties of houd Facebook in de gaten om altijd goed op de hoogte te blijven.

Altijd in actie!

Wij hebben het hele jaar door leuke acties; zoals een gratis tweede kleur, of korting op producten en altijd een ‘product van de maand’. Bent u een nieuwe klant of bent u enthousiast over ons en brengt u een nieuwe klant naar ons toe? Wij hebben een interessante korting voor u. Ook hebben we acties met hippe tassen of een lekkere bodywash bij aankoop van producten voor thuisgebruik.

In het verleden gaven we al leuke prijzen weg als een jaar lang gratis knippen, een fotoshoot, een high tea met vriendinnen, musical kaarten en pakketten met producten. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten bedenken we iets; De Hoofdzaak is altijd in actie!

Zien welke actie we nu hebben, kijk op onze Facebook pagina.

 

Persoonlijk vakkundig Servicegericht