Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Vakkundige kapper

vakkundig

Kapsalon De Hoofdzaak is uw vakkundige kapper. We beschikken over uitgebreide haarkennis, hebben de juiste diploma’s en adviseren u graag over haarmodellen en de verschillende verzorgingsproducten.

Uitgebreide kennis en ervaring in het kappersvak

Wij verstaan ons vak en wij denken bij alles mee over hoe wij u er nog stralender uit kunnen laten zien, ook tussen uw bezoeken door. Door voortdurend bezig te zijn met trainingen, trends, nieuwe technieken en - werkwijzen kunt u ervan op aan dat u professioneel geholpen wordt. Wij werken met kleuren die lang houdbaar én perfect dekkend zijn en met verzorgings- en stylingproducten voor ieder type haar. De producten waar wij mee werken zijn zorgvuldig geselecteerd en bij voorkeur duurzaam geproduceerd en verpakt.

 

Persoonlijk Servicegericht Altijd in Actie