We mogen weer open!! Dat wordt natuurlijk wel weer lekker druk en we willen dat zo goed en eerlijk als mogelijk plannen.
Alle klanten die al een afspraak hadden staan hebben we op een bellijst gezet.
Deze klanten (er vanuit gaande dat de juiste gegevens in ons systeem staan) gaan we bellen om in overleg een afspraak te plannen.
Twijfelt u op u op deze lijst staat stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer(!) naar
delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl
Ook deze klanten zullen we bellen.
We streven er naar voor vrijdag iedereen gebeld te hebben.
Vrijdag en zaterdag aanstaande zijn we in ieder geval tussen 10.00 en 12.00 in de salon aanwezig om bellers verder in te plannen.
Overigens wordt vanaf donderdagavond ook de mogelijkheid om uw afspraak online te plannen weer aangezet.
U kunt dan zelf weer kijken wanneer het u uitkomt uw afspraak te maken.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Werken bij Kapsalon De Hoofdzaak

Vacatures bij de hoofdzaak

Voor Kapsalon De Hoofdzaak staat de klant centraal! Is dat ook jouw idee?

Dan ben je van harte welkom om te werken bij één van onze kapperszaken. Wij streven ernaar gedreven kappers en kapsters een inspirerende werkomgeving te bieden waarin je jouw creativiteit en mogelijkheden kunt ontwikkelen. Zelfstandig werken en besef van eigen verantwoordelijkheid is wat we graag zien bij onze teamgenoten.

Zelf doorgroeien naar haarstylist

Kapsalon De Hoofdzaak biedt volop mogelijkheden om trainingen te volgen, die door en bij onze leveranciers georganiseerd worden maar bijvoorbeeld soms ook in de salon tezamen met het gehele team. Daarnaast worden regelmatig shows bezocht. Jouw eigen ambitie is de grens van wat er mogelijk is. Zo zijn al onze Salon Managers doorgegroeid vanuit het team. Producten kan je met zeer aantrekkelijke kortingen kopen en het gebruik van de producten in de salon is vanzelfsprekend gratis.

Speciaal voor junior stylisten!

De Hoofdzaak is een door het S-BB erkend leerbedrijf en de opleiding tot haarstylist wordt door ons op de juiste wijze begeleid waarbij wij ons eigen tempo aanhouden. Voor alle duidelijkheid; wij leren jou de vaktechniek in een snel tempo toe te passen in de salon want bij ons studeer je niet af als was- en koffiejuffrouw. Wel vragen we van jou een zelfstandige opstelling en helpen je met alles wat nodig is, maar moet je wel zelf aan het stuur blijven zitten!

Zie ook: www.s-bb.nl