We mogen weer open!! Dat wordt natuurlijk wel weer lekker druk en we willen dat zo goed en eerlijk als mogelijk plannen.
Alle klanten die al een afspraak hadden staan hebben we op een bellijst gezet.
Deze klanten (er vanuit gaande dat de juiste gegevens in ons systeem staan) gaan we bellen om in overleg een afspraak te plannen.
Twijfelt u op u op deze lijst staat stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer(!) naar
delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl
Ook deze klanten zullen we bellen.
We streven er naar voor vrijdag iedereen gebeld te hebben.
Vrijdag en zaterdag aanstaande zijn we in ieder geval tussen 10.00 en 12.00 in de salon aanwezig om bellers verder in te plannen.
Overigens wordt vanaf donderdagavond ook de mogelijkheid om uw afspraak online te plannen weer aangezet.
U kunt dan zelf weer kijken wanneer het u uitkomt uw afspraak te maken.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Kapsalon De Hoofdzaak: de kapper voor Delft, Hazerswoude-Dorp en Voorschoten

Bent u op zoek naar een kapper in de buurt?
Kapsalon De Hoofdzaak is gevestigd in Delft, Hazerswoude-Dorp en Voorschoten en is een kapper die wél luistert naar uw wensen.
U bent van harte welkom in één van onze kapperszaken voor een trendy kapsel of een goed haar advies. We vertellen u graag meer over onze kernwaarden;
persoonlijk, vakkundig, servicegericht en altijd in actie.

Kapper voor ieder kapsel

Of het nu gaat om het knippen van krullen, trendy kapsels, kleuren, highlights, lang haar of hippe styling, wij weten er raad mee. We kennen de trends van dit moment en zijn de kapsalon waar u terecht kunt voor de beste haarverzorgingsproducten.

Haarkleuren

Kleuren doen we graag en goed, we mogen best echte kleurspecialisten genoemd worden! We gebruiken de verf van Fudge die een mooi, dekkend en lang houdbaar resultaat geeft.

Haar advies en styling

Ook hebben we altijd een advies voor de verzorging van uw haar, of het nu droog, steil, dik of dun is, de Biolage verzorgingslijn van Matrix heeft altijd een oplossing in huis. En voor de styling? Op zoek naar die fijne gel, wax, lak of spray; de stylingsproducten van Fudge zijn ongeëvenaard. Voor elke stylingswens is er iets in het programma. En dat alles zowel voor dames als voor heren.

Acties

Onder acties kunt u zien hoe u als nieuwe of bestaande klant een gratis fles shampoo kunt ontvangen. Ook ziet er onze tijdelijke acties die altijd iets hebben te bieden met korting (soms tot wel 50%) of gratis extra’s.

Meerdere kapsalons

De Hoofdzaak telt 3 vestigingen, u vindt ons in Delft (Hof van Delft), Hazerswoude Dorp en in Voorschoten (Adegeest). Bij alle vestigingen is het parkeren en Wifi gratis. Onder onze vestigingen vindt u meer informatie over adressen en openingstijden, alle vestigingen hebben overigens een koopavond.

We vinden het leuk dat u onze site heeft bezocht en zien u hier én in de salon graag weer terug!

Tot ziens bij De Hoofdzaak!

PS. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en trends? Volg ons dan op Instagram of op Facebook.