Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Kapsalon De Hoofdzaak: de kapper voor Delft, Hazerswoude-Dorp en Voorschoten

Bent u op zoek naar een kapper in de buurt?
Kapsalon De Hoofdzaak is gevestigd in Delft, Hazerswoude-Dorp en Voorschoten en is een kapper die wél luistert naar uw wensen.
U bent van harte welkom in één van onze kapperszaken voor een trendy kapsel of een goed haar advies. We vertellen u graag meer over onze kernwaarden;
persoonlijk, vakkundig, servicegericht en altijd in actie.

Kapper voor ieder kapsel

Of het nu gaat om het knippen van krullen, trendy kapsels, kleuren, highlights, lang haar of hippe styling, wij weten er raad mee. We kennen de trends van dit moment en zijn de kapsalon waar u terecht kunt voor de beste haarverzorgingsproducten.

Haarkleuren

Kleuren doen we graag en goed, we mogen best echte kleurspecialisten genoemd worden! We gebruiken de verf van Fudge die een mooi, dekkend en lang houdbaar resultaat geeft.

Haar advies en styling

Ook hebben we altijd een advies voor de verzorging van uw haar, of het nu droog, steil, dik of dun is, de Biolage verzorgingslijn van Matrix heeft altijd een oplossing in huis. En voor de styling? Op zoek naar die fijne gel, wax, lak of spray; de stylingsproducten van Fudge zijn ongeëvenaard. Voor elke stylingswens is er iets in het programma. En dat alles zowel voor dames als voor heren.

Acties

Onder acties kunt u zien hoe u als nieuwe of bestaande klant een gratis fles shampoo kunt ontvangen. Ook ziet er onze tijdelijke acties die altijd iets hebben te bieden met korting (soms tot wel 50%) of gratis extra’s.

Meerdere kapsalons

De Hoofdzaak telt 3 vestigingen, u vindt ons in Delft (Hof van Delft), Hazerswoude Dorp en in Voorschoten (Adegeest). Bij alle vestigingen is het parkeren en Wifi gratis. Onder onze vestigingen vindt u meer informatie over adressen en openingstijden, alle vestigingen hebben overigens een koopavond.

We vinden het leuk dat u onze site heeft bezocht en zien u hier én in de salon graag weer terug!

Tot ziens bij De Hoofdzaak!

PS. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en trends? Volg ons dan op Instagram of op Facebook.