Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Kies hieronder eerst de vestiging

Contact opnemen met één van onze kapsalons?

We hebben vestigingen in Delft, Hazerswoude-Dorp en Voorschoten. Neem contact met ons op voor vragen over de haarverzorgingsproducten, onze persoonlijke werkwijze of de vakkundigheid van onze haarspecialisten. We horen graag van u!

De Hoofdzaak Delft

Selecteer een contactpersoon:
{mosmap}

Adres:

Hof van Delftlaan 63
2613 BK Delft

Telefoon:

015 21 22 286

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie:

Openingstijden Delft

Dinsdag tot en met donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 20:00 uur
Zaterdag: 08.30 tot 15:00 uur

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.