We mogen weer open!! Dat wordt natuurlijk wel weer lekker druk en we willen dat zo goed en eerlijk als mogelijk plannen.
Alle klanten die al een afspraak hadden staan hebben we op een bellijst gezet.
Deze klanten (er vanuit gaande dat de juiste gegevens in ons systeem staan) gaan we bellen om in overleg een afspraak te plannen.
Twijfelt u op u op deze lijst staat stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer(!) naar
delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl
Ook deze klanten zullen we bellen.
We streven er naar voor vrijdag iedereen gebeld te hebben.
Vrijdag en zaterdag aanstaande zijn we in ieder geval tussen 10.00 en 12.00 in de salon aanwezig om bellers verder in te plannen.
Overigens wordt vanaf donderdagavond ook de mogelijkheid om uw afspraak online te plannen weer aangezet.
U kunt dan zelf weer kijken wanneer het u uitkomt uw afspraak te maken.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Acties bij de kapper

altijd in actie

Kapsalon De Hoofdzaak is altijd in actie! Wij zorgen er met kortingen en aanbiedingen voor dat u goedkoop naar de kapper kunt. Bekijk onze acties of houd Facebook in de gaten om altijd goed op de hoogte te blijven.

Altijd in actie!

Wij hebben het hele jaar door leuke acties; zoals een gratis tweede kleur, of korting op producten en altijd een ‘product van de maand’. Bent u een nieuwe klant of bent u enthousiast over ons en brengt u een nieuwe klant naar ons toe? Wij hebben een interessante korting voor u. Ook hebben we acties met hippe tassen of een lekkere bodywash bij aankoop van producten voor thuisgebruik.

In het verleden gaven we al leuke prijzen weg als een jaar lang gratis knippen, een fotoshoot, een high tea met vriendinnen, musical kaarten en pakketten met producten. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten bedenken we iets; De Hoofdzaak is altijd in actie!

Zien welke actie we nu hebben, kijk op onze Facebook pagina.

 

Persoonlijk vakkundig Servicegericht