Helaas zijn we nog steeds dicht. De mogelijke eerste datum dat we open mogen is nu 10 februari maar gezien de onzekerheid durven we daar nog niet vanuit te gaan. Omdat nog niet zeker is wanneer we open mogen verzetten we nu de afspraken nog niet. Zodra bekend is wanneer we weer mogen beginnen zullen we in volgorde van de afspraken zoals ze nu staan iedereen bellen om een nieuwe afspraak te maken.
Om daar de agenda voor beschikbaar te houden hebben we voor nu de mogelijkheid om online afspraken te maken even uit gezet. Zodra we weer open gaan en alle bestaande afspraken opnieuw hebben ingepland wordt het weer mogelijk uw afspraak online te maken.
Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel graag een afspraak plannen? Stuur dan een email naar delft@de-hoofdzaak.nl, Hazerswoude@de-hoofdzaak.nl en voorschoten@de-hoofdzaak.nl met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u ook zodra we weer open mogen.
Het bezorgen van kleurpakketten zetten we zolang we niet geopend zijn gewoon nog door. U kunt iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 bellen met de salon om een verfpakket te bestellen. Deze leveren we dan diezelfde dag tussen 13.00 en 15.00 bij u af. De prijs van een dergelijk pakket is 25 euro. Als u producten wilt kopen kan dat ook. De betaling is vooralsnog contant en graag zo gepast als mogelijk.

Volg ons op Facebook   Kapsalon De Hoofdzaak op Instagram

Biolage van Matrix

Biolage van Matrix

Biolage van Matrix ons verzorgingsproduct voor het haar

Matrix shampoo

In Matrix hebben wij een leverancier gevonden die goed aansluit bij wat wij verwachten van een leverancier; goede professionele producten die probleemoplossend en eenvoudig in (het thuis-) gebruik zijn. Ook de ondersteuning in het vertalen van trends naar onze klanten toe is voor ons belangrijk. Met regelmaat zult u één van de professionals van Matrix bij ons in de salon aantreffen.

Speciale haar producten

Daarnaast zijn speciale producten beschikbaar voor elk type haar en elke gewenste vorm van verzorging. Ook voor bijvoorbeeld zwemmers en zonaanbidders heeft Matrix de juiste verzorgingsproducten. Vraag er gerust naar aan een van ons.

www.matrixnederland.nl